clock
Persoonlijke services
thumbs-up
Wij regelen alles
euro
Betaalde stages gegarandeerd
people
Lokale ondersteuning
certificate
Geaccrediteerde programma's

Betaalde stage of traineeship in Azië?

Stage-Asia is hét bemiddelingsbureau om jouw buitenlandervaring in Azië te realiseren en biedt stage- en traineeprogramma’s aan op de mooiste bestemmingen: Thailand, Malediven, Vietnam, Dubai en Maleisië. Bij alle programma’s ontvang je een stagevergoeding of salaris, gratis huisvesting, mealplan, airport pick-up en vervoer van en naar je werk.

Als ervaren bemiddelingsbureau in internationale stages helpen wij al meer dan 10 jaar gemotiveerde studenten en young professionals vanuit de hele wereld om een passende functie te vinden op prachtige locaties, veelal mét vergoeding. We regelen niet alleen een uitdagende stage of traineeship, maar ondersteunen ook in praktische zaken zoals het regelen van huisvesting, assisteren met het aanvragen van een visum, afsluiten van verzekeringen en het boeken van je vliegticket.

Enthousiast geworden? Bekijk onze bestemmingen op www.stage-asia.nl en schrijf je in voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek waarin wij je vertellen over de mogelijkheden.

Stage-Global Informatiesessies - Walk In! 

Wij organiseren weer informatiesessies bij ons op kantoor. Je kan hier vrijblijvend voor inschrijven en tussen 14:00 en 16:30 uur binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Ons team staat je dan graag te woord over alle programma's en vragen die je hebt.
Wanneer: Donderdag 6 oktober & Dinsdag 11 oktober tussen 14:00 - 16:30
Awards & Memberships