clock
Persoonlijke services
thumbs-up
Wij regelen alles
euro
Betaalde stages gegarandeerd
people
Lokale ondersteuning
certificate
Geaccrediteerde programma's

Scholen

Stage-Global werkt samen met meerdere MBO, HBO en WO instellingen. De samenwerking is voornamelijk bedoeld om de stage kwaliteit te waarborgen. Daarnaast kunnen studenten die zich via hun opleidingsinstituut aanmelden bij Stage-Global een korting ontvangen.

Stage-Global werkt ook op internationaal gebeid samen met universiteiten, voornamelijk binnen de EU en de Verenigde Staten.

Op de volgende punten kan Stage-Global ondersteuning bieden aan uw opleidingsinstituut:

Informatiebijeenkomsten

Voor veel studenten is het lastig om aan een stage in het buitenland te beginnen. In veel gevallen hebben studenten een extra duwtje in de rug nodig. Waar moet een student precies aan denken voor een stage in het buitenland? Wat gaat een stage in het buitenland kosten? Kan de student ook zelf op zoek naar een stage? Uiteraard kan een student zelf op zoek naar een stage en Stage-Global heeft hier handige tips voor.

Stage-Global kan:

  • Zowel overdag als 's avonds korte informatie sessies houden voor kleine groepen studenten;
  • Met een informatiestand aanwezig zijn op georganiseerde dagen door het opleidingsinstituut. De student kan al zijn vragen stellen en wij beschikken over de nodige folders en informatie. Ook kan Stage-Global op elke gewenste dag een informatiestand opbouwen binnen de school om studie en stage in het buitenland te promoten;
  • Persoonlijke informatiegesprekken met student, docent en ouder voeren indien gewenst;
  • Informatie pakket met folder en posters voor de school verstrekken. De folders kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op een International Office.

Het betekent niet dat wij enkel informatie verschaffen voor studenten die een mogelijke stage bemiddeling door Stage-Global willen laten uitvoeren. Wij moedigen studenten aan zelf een stage te bemachtigen en wij kunnen de studenten hiermee goed op weg helpen.

Het grootste voordeel voor een student om een stage via Stage-Global te laten regelen is het aanbod van betaalde stages. Het vergt een investering van de student, het betaalt zich echter terug d.m.v. een betaalde stage.

Contact

Interesse in de service van Stage-Global? We komen graag langs voor een gesprek. Neem gerust contact op met ons via:

Mail: info@stage-global.nl

Telefoon: 020 68 23 026