clock
Persoonlijke services
thumbs-up
Wij regelen alles
euro
Betaalde stages gegarandeerd
people
Lokale ondersteuning
certificate
Geaccrediteerde programma's

Over ons

Stage-Global is een toonaangevende organisatie in internationale exchange programma’s. Stage-Global biedt programma’s aan via Stage-USAStage-AustraliaStage-Euro en Stage-Asia. De programma’s variëren van stages, traineeships, work &  travel, au pair en short training, met een focus op de grotere steden. Stage-Global heeft een kantoor in Amsterdam en New York City.

No image found

Andries Bonneur

Eigenaar

Andries is de eigenaar van Stage-Global Hij heeft International Business gestudeerd in de Verenigde Staten (Minnesota) en heeft 1,5 jaar in Florida en 2 jaar in New York City gewoond. Hij brengt veel tijd door in de Verenigde Staten om hier de programma’s te ondersteunen. In 2015 was Andries Bonneur finalist voor de prestigieuze ondernemers award "EY Entrepreneur of the Year"

No image found

Jackie van Arkel

Programma Coordinator

Jackie is Programma Coördinator bij Stage-Global. Jackie komt uit Minnesota in de Verenigde Staten en heeft haar Bachelor diploma in psychologie en verslavingsleer behaald als een student-atleet aan de University of South Dakota. Ze heeft vervolgens haar Master diploma in verslavingsleer online behaald aan de University of South Dakota terwijl ze woonachtig was in de Pacific Northwest. Jackie is naar Nederland verhuisd in 2019 en heeft een passie om anderen te helpen met het behalen van persoonlijke en professionele doelen.

No image found

Medhavi Bose

Programma Coördinator

Hi, ik ben Medhavi en kom uit India en werk als Program Coordinator bij Stage-Global. Ik heb een achtergrond in psychology and youth studies. Ik heb aan de University van Utrecht gestudeerd en woon in Nederland. Als een international graduate begrijp ik de uitdagingen en veranderingen van in het buitenland wonen als geen ander. Ik help anderen graag door dit proces te navigeren.

No image found

Justin Hooker

Programma Coördinator

Justin is een Programma Coördinator bij Stage Global. Justin komt uit Ohio, in het Noordoosten van de VS en behaalde zijn Bachelor diploma in Business Administration aan de University of Akron. Tijdens de start van zijn carrière, hoofdzakelijk in de sales en accountmanagement, versterkte hij zijn vermogen om relaties aan te gaan met mensen in zowel een multinationale als multiculturele omgeving. Sinds 2019 is woonachtig in Nederland. Hij heeft een passie voor eten, reizen en het helpen van anderen bij het behalen van hun professionele doelen door nieuwe onvergetelijke ervaringen.

No image found

Raquel Cruz

Program Support Coordinator

Raquel is onze Program Support Coordinator hier bij Stage-Global. Raquel is geboren in Guimarães, wat wordt beschouwd als de geboorteplaats van Portugal. Dankzij haar passie voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor anderen, besloot ze toerisme te gaan studeren aan de Universiteit in de Algarve. Ze is naar Nederland gekomen voor haar eerste internationale ervaring en om verder te gaan met het ontmoeten en ondersteunen van studenten, het promoten van uitwisselingsprogramma’s en om anderen te helpen om ook een buitenland ervaring te hebben met Stage-Global. 

No image found

Sara Latto

AdAministrative Coordinator

Sara werkt als Administrative Coordinator bij Stage-Global. Sara komt oorspronkelijk uit Orkney Island in Schotland en is in 2019 verhuist naar Nederland. Sara heeft een breed scala aan ervaring binnen de overheid en private sector, met als goal om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Sara houdt van reizen en is gepassioneerd over nieuwe culturen, food en muziek.

No image found

Hans van Mourik

IT en Webontwikkeling

Hans is IT en webontwikkeling bij Stage Global. Hans is opgegroeid in een klein stadje in Nederland, maar woont ondertussen al meer dan 12 jaar in Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij tevens een half jaar in Kaapstad doorgebracht, waar zijn  interesse in reizen en internationale educatie is ontstaan. Hij heeft een master diploma in Marketing Research aan Tilburg University, en werkt al vele jaren op het snijvlak van marketing en technologie. Zijn grote passie ligt in het bouwen van klantgerichte websites en applicaties.

No image found

Rik Goedhart

Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever bij Stage-Global. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen. 

No image found

Jonas Linke

Regionaal Coördinator Duitsland

Jonas is regionaal coördinator Duitsland bij Stage-Global. Jonas is opgegroeid in Siegen, dichtbij Keulen in Duitsland en heeft zowel zijn Bachelor's als Master's Degree in Business Administration behaald aan de Universiteit van Osnabrück. Al vroeg heeft Jonas een passie ontwikkeld om in aanraking te komen met andere culturen en om andere talen te spreken. Deze passie blijkt uit zijn sociale vrijwilligerswerk in Mexico in 2009 en uit zijn stage in New York City in 2016. Jonas keerde meerdere keren terug naar Mexico en de Verenigde Staten om in contact te blijven met zijn internationale vrienden en om nieuwe gebieden te ontdekken in deze mooie landen. Jonas is een specialist voor de Stage-Global programma's in Duitsland om onvergetelijke en waardevolle ervaringen te creëren in het buitenland.


Awards & Memberships

Office The Netherlands:

Sarphatistraat 370 C5
1018 GW Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026
Email: info@stage-asia.nl
KvK nummer: 63551535
BTWnummer: NL824098730B01

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1 646 693 7126