clock
Persoonlijke services
thumbs-up
Wij regelen alles
euro
Betaalde stages gegarandeerd
people
Amerikaanse ondersteuning
certificate
Geaccrediteerde programma's

Stappenplan FIFA

Bekijk hier ons stappenplan voor het FIFA World Cup 2022 programma in Qatar:

 

 1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos.  
 2. Eerste contact: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dit gesprek kan via Zoom of je kunt bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam langskomen. 
 3. Intake: Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Ook krijgen we zo een beter beeld van jou en je motivatie. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
 4. Selectie: Na je intakegesprek beslissen we of jouw profiel geschikt is voor de stage tijdens de FIFA World Cup. Om deel te kunnen nemen hoef je niet de hoogste cijfers te hebben, maar wél motivatie. Ook is kennis van de Engelse taal belangrijk: in sommige gevallen plannen we dan ook een extra telefonisch interview in met een van onze Engelstalige medewerkers. 
 5. Program Agreement & aanbetaling: Nadat je bent geselecteerd wordt een Program Agreement opgesteld: een overzicht van het exacte programma waar jij je voor inschrijft en voor tekent. Om de inschrijving af te ronden vragen we om een aanbetaling van €450,-. 
 6. Samenstellen van de documenten: Wanneer de aanbetaling is voldaan gaan we aan de slag met je CV, motivatiebrief, referenties en eventuele cijferlijst. Voor al deze documenten sturen we je voorbeelden die voldoen aan de Aziatische standaard. Je krijgt feedback op de documenten die je aanlevert, totdat deze aan de eisen voldoen. Je wordt hierbij begeleid door een van onze Engelstalige medewerkers.
 7. Bemiddeling: Nadat alle documenten op orde zijn, zullen we deze indienen bij onze partner in Azië.  
 8. Pre-intake: Wanneer we een potentiële match hebben gevonden met een van de bedrijven die aangesloten zijn bij de Worldcup wordt er een sollicitatie interview ingepland tussen jou en het bedrijf. Voordat dit interview plaatsvindt nemen we in een pre-intake met je door wat je kunt verwachten en zullen we eventueel samen met jou oefenen.
 9. Interview: Vervolgens vindt het interview telefonisch of via Skype plaats. In dit gesprek is het belangrijk dat het bedrijf een goed beeld krijgt van jou. Daarnaast krijg jij natuurlijk de kans om vragen te stellen over het bedrijf en de vacature. Aan de hand van dit gesprek beslist het bedrijf of je bent aangenomen. Is dit niet het geval of zie jij zelf geen match? Dan zoeken we verder naar andere bedrijven.
 10. Contracten & betaling: Wanneer je bent aangenomen worden de contracten getekend en vragen we je om de resterende bemiddelingskosten te betalen (min de aanbetaling). 
 11. Visa Documenten: Stage-Asia helpt jou met het verzamelen van de juiste documenten voor je visum aanvraag. Medewerkers van het Stage-Asia team helpen je met het invullen van de juiste informatie en het aanvragen van specifieke documenten.
 12. Visa Proces: Medewerkers van Stage-Asia begeleiden je tijdens deze periode door de visum aanvraag heen. Uiteindelijk zullen alle documenten ingeleverd moeten worden bij het consulaat of de ambassade.
 13. Huisvesting: Wanneer je bent geplaatst ontvang je van ons de details over je huisvesting. Het is niet mogelijk zelf je huisvesting te regelen.
 14. Vlucht: De laatste stap is het boeken van je vlucht. De vlucht zal je zelf boeken. Uiteraard zal het team van Stage-Asia je hierbij ondersteunen waar nodig. Aan de hand van onze checklist zullen we ervoor zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat naar je bestemming.
 15. Enjoy your time abroad!