clock
Persoonlijke services
thumbs-up
Wij regelen alles
euro
Betaalde stages gegarandeerd
people
Amerikaanse ondersteuning
certificate
Geaccrediteerde programma's

FIFA World cup 2022 - Qatar

Het meest prestigieuze voetbaltoernooi ter wereld zoekt enthousiaste studenten!

In 2022 is het zover, het WK voetbal in Qatar gaat van start en jij hebt de unieke kans om hierbij aanwezig te zijn! Heb jij altijd al deel uit willen maken van het grootste voetbal event ter wereld? Onderdeel zijn van de FIFA-community, meewerken in het stadion waar dit hele spektakel zich afspeelt of in een van de indrukwekkende omliggende hotels waar alle spelers, supporters en gasten verblijven? Dankzij Stage-Global kan deze droom werkelijkheid worden.

Over het werk

Wij bieden je de kans om mee te werken in ofwel het stadion ofwel de omliggende hotels. Het programma gaat van start zodra je tussen eind september en eind oktober naar Qatar vertrekt. Om van tevoren alvast getraind en ingewerkt te worden, zal je een aantal weken voor de start van de World Cup in november arriveren. Het programma duurt gemiddeld tussen de 2 en 4 maanden, echter een langer programma kan in overleg ook zeker overwogen worden.

Je zult meewerken in Food & Beverage, waarbij je onder andere achter de bar staat, in het restaurant meewerkt, of de gasten in het hotel verblijdt. Je werkt gemiddeld 8 uur per dag, 6 dagen per week. In je vrije tijd heb je volop de kans om het stadium te bezoeken, een voetbalevenement bij te wonen of een van de vele andere sociale evenementen die worden georganiseerd. Op deze manier heb je de gelegenheid om de andere studenten te ontmoeten, internationale contacten te leggen en nog meer van de sfeer te proeven. Voor dit toernooi wordt een groot aantal studenten gezocht, dus je bent zeker niet alleen. 

Wat zit er allemaal inbegrepen?

Naast een unieke WK ervaring, zijn er nog veel meer voordelen. Zo goed als alle aspecten van je ervaring zullen voor je worden geregeld en betaald, zoals gratis huisvesting, vervoer (van en naar werk), meal plan, visum, helpdesk service en hierboven op krijg je ook nog eens maandelijks betaald!

Wie kan zich aanmelden?

Iedere student of recent afgestudeerde (tot 12 maanden na afstuderen) kan zich aanmelden. Heb je ervaring of een achtergrond in de horeca of hotellerie, dan is dit zeker een pre, maar geen must! Zolang je interesse hebt in voetbal en of hospitality-werk, dan is dit programma super geschikt. Je hoeft dan ook geen opleiding in de hospitality hebben gedaan om in aanmerking te komen.

Waar ga je werken?

Je gaat meewerken in ofwel het stadion ofwel in een van de grote omliggende hotels, in Qatar. Wat vele mensen niet weten, is dat Qatar een land is met prachtige stranden, unieke historische monumenten, schitterende woestijnen (perfect voor een safari-trip) en rotspartijen.  Je kunt hier prachtig snorkelen, kameel rijden en de inwoners zijn ontzettend gastvrij.

Huisvesting

Je huisvesting gedurende je verblijf wordt voor je geregeld en is geheel gratis. Je zult in totaal met drie anderen, van hetzelfde geslacht, samenwonen dichtbij de locatie van je stage.  Je zult je slaapkamer delen met één ander persoon. Alle studenten wonen dichtbij elkaar in de buurt, waardoor je gemakkelijk sociale contacten kunt leggen.

Meld je nu aan!

Dus ben jij die grootse voetbalfan of vind je het gewoon onwijs gaaf om een Food en Beverage stage te lopen in het buitenland? Meld je dan nu aan en wie weet start voor jou volgend jaar oktober de ervaring van je leven! Aanmelden kan tot 1 augustus 2022, maar let op er is maar een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Meld je vandaag nog aan door middel van ons inschrijfformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om een kosteloze zoom-meeting in te plannen om alle details te bespreken.

Heb je een specifieke vraag over dit programma, dan kun je mailen naar info@stage-global.com  of bel ons op 020 682 30 26

Inschrijven